fbpx

Тинузавър и Клубът на програмистите във Велико Търново събра нови приятели на Global Tech Summit

На 10-12 декември Клубът на програмистите във Велико Търново се оказа с един от най-посещаваните щандове на тазгодишното издание на Global Tech Summit в София. Посетителите на т.нар. Community Zone идваха при нас с много въпроси за проектите на общостта ни, а Тинузавър представи най-новия си продукт – ТИНУЗАВЪР СУПЕР СТАРТ – комплект с всичко необходимо за бъдещия инженер. Радваме се, че зарадвахме предколедно много малки ентусиасти, които имат желание и амбиция да се развиват в тази област.

Global Tech Summit в София събра разработчици на софтуер и ИТ професионалисти от България и чужбина. В рамките на форума участвахме в специализираните конференции за програмиране и нови технологии Java2Days, CodeMonsters и AI&SmartTech.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.
За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт предназначен за училища, в който сме подбрали продукти за оборудване на STEM пространства.

stem.tinusaur.bg

Националния STEM център дава насоки как може да стане това, а ние сме обобщили тази информация и сме я представили в удобен за ползване вид. За да може по-лесно да направите избора си на подходящи наши продукти за вашия STEM център, сме ги подбрали и групирали според направлението за което са приложими.