fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър срещна съмишленици на Robotics Strategy Forum 2020

Невен Боянов, съосновател на образователната платформа „Тинузавър“,  се включи във второто издание на международния Robotics Strategy Forum в София Тех Парк. Той представи комплектите платки и курсовете, с които екипът работи по мисията си образованието по природни науки и роботика да бъде по-достъпно.

Robotics Strategy Forum 2020
Robotics Strategy Forum 2020

По време на хибридното събитие, организирано от Професионалната асоциация по роботика и автоматизация, международни и национални лидери, стартъпи, образователни и държавни институции представиха своята визия за развитие на високите технологии. Трима международни лектори се включиха онлайн в събитието.

Robotics Strategy Forum 2020

„Радвам се, че срещнахме съмишленици, потенциални партньори и клиенти, с които да развием средата за адекватно обучение по природни науки и роботика. Те са сред най-необходимите за подготовка за бъдещето. Обменихме идеи и планове за съвместна работа, говорихме с много студенти, родители, ученици, учители“, разказа Невен Боянов. Той изрази надежда, че подобни форуми ще укрепят още по-силно връзката между образование, наука и бизнес, които са изправени пред сериозни предизвикателства днес.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.bg/, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.