fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Учители от Козлодуй, Павликени и Варна влизат в общността на „Тинузавър“

Учители от Козлодуй, Павликени и Варна се обучиха в работа по платформата и с комплектите платки „Тинузавър“. Валентина Станева и Марияна Цветкова от Козлодуй, Калина Колева от Павликени и Мартен Демирев от Варна ще преподават в училище и в  школи, курсове по природни науки, програмиране и роботика по достъпен и по-интересен начин.

Онлайн обучението даде начало и на нови инициативи – Валентина Станева и Марияна Цветкова и Калина Колева са сред първите учители, които получават стипендии от Фондация „Тинузавър“. Също така Валентина Станева и Марияна Цветкова стартират съвместна работа с екипа на великотърновската платформа по проекта на МОН „Образование за утрешния ден“.

За нас обучението на всеки учител е инвестиция в бъдещето на образованието, затова насърчаваме педагози и студенти да се развиват и да преподават умения за професиите на следващите десетилетия. „Тинузавър“ се развива заедно със своите учители затова се гордеем с всеки един от тях“, заяви Невен Боянов, съосновател на „Тинузавър“.

Досега над 30 учители и студенти, в 11 български града и онлайн, са се обучили по системата и с учебните комплекти на “Тинузавър”. Те прилагат методологията в клас или в курсове за деца и студенти, любители на програмирането и роботиката.

Очаквайте информация за нови обучения за учители през ноември.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov
За Тинузавър: https://tinusaur.bg, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.