fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Виртуално национално турне на Тинузавър в последния уикенд на ноември

Невен Боянов, съосновател на Тинуназър – образователна платформа за обучение по природни науки, програмиране и роботика, се готви за виртуално национално турне този уикенд – 28-29 ноември.

Дългият събитиен уикенд на Тинузавър започва в петък, 27 ноември, с участие във виртуалната Нощ на учените. Екипът и на платформата и на Центъра по забавна математика ще се включат в кампанията.

За учениците от 1 до 6 клас и техните родители и учители Тинузавър е подготвим демонстрация как с няколко платки, поялник и практични знания по природни науки могат да създадат собствени робопроекти.

Центърът по забавна математика ще покаже магически трикове, които крият математическите тайни за числата. Деца на възраст 4-11 години ще влязат в ролята на фокусник, ползвайки знанията на познатия и любим математик Мартин Гарднер.

Гледайте ни онлайн в Zoom и през ФБ профила ни!

Подробности за Нощта на учените: https://fresher-researchersnight.bg

На 28 ноември, събота, Невен Боянов ще разкаже от първо лице как се стартира технологичен бизнес със собствен продукт, в малък град, с продукт, който е предназначен за световния пазар. Той ще подкрепи инициативата за насърчаване на младите дигитални предприемачи Gabrovo Digital Summit 2020. Включете се в събитието с безплатна онлайн регистрация и не пропускайте да разберете какво значи „предприемач – в най-добрия смисъл на думата“ от самия Невен точно в 11:15 часа.

Gabrovo_digital_summit_NevenBoyanov

На 29 ноември, неделя, съоснователят на Тинузавър ще бъде лектор на TEDxPrimorskiPark. Той ще разкаже за професиите на бъдещето и ще се опита да ви убеди да научите поне още един език, но дали той е човешки, или не…Разберете сами, като се регистрирате за събитието!

TEDxPrimorskiPark_NevenBoyanov

За контакти и връзки с медиите:

Невен Боянов,
https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.bg/, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.