fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Нови тинузавърски пакети Генерация 4 пристигат за Коледа

Броени дни преди коледните празници Тинузавър обогатява предложенията си от комплекти за сглобяване на миникомпютри с 2 нови предложения. Те са от генерация 4 и са със значителни подобрения и с нови възможности спрямо предишни версии на едноименните продукти.

Тинузавър Супер Старт (Генерация 4) е специален пакет (от 2 комплекта), който съдържа всичко необходимо, за да сглобите миниатюрен компютър, който после може да програмирате. Съдържа и две допълнителни платки с електронни компоненти, както и сглобяема дървена стойка за сглобените платки и проекти. В пакета получавате поялник с необходимите инструменти за запояване на платките.

Тинузавър Супер Старт - Продукти

Тинузавър Стартер ЕДУ (Генерация 4) е комплект от 3 електронни платки, като едната от тях е с микроконтролер (вид микропроцесор), а другите две са добавъчни платки с различни електронни компоненти на тях, като светодиоди, фотосензор, бутон и бъзер. Комплектът включва и USB  програматор, както и сглобяема дървена стойка за сглобените платки и проекти.

Тинузавър Стартер ЕДУ - Продукти

Тинузавър Супер Старт и Стартер ЕДУ (Генерация 4) се предлагат на празнична разпродажба на специални цени. Възползвайте се, за да подарите на децата си и на себе си възможност да работите по домашни робопроекти и да развиете ценни умения  за бъдещето!

Възползвайте се и от нашите курсове за деца и онлайн обучения за възрастни, за да развиете своите идеи и технологии. 

Желаем ви тинузавърска Коледа!

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.