fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Мини тинузавърски курс запалва децата по програмирането

Тинузавър предлага кратък курс по програмиране, математика и физика за ученици. Целта на курса е родителят да разбере дали неговото дете ще се запали по електрониката и роботиката, без да трябва да инвестира в 3 или 4-ри месечен курс, а само в няколко съботно-неделни занятия.

Участниците в курса (4 седмици, по 2 астр.часа на седмица), ще се научат да сглобяват платка; да програмират основните елементи – LED, Button, Buzzer, Photoresistor; ще работят по собствен практически проект – например алармена система, задействана от светлина. В цената на курса се включва (1) необходимата микроконтролерна платка; Tinusaur Kids.Micro (2) необходимите инструменти (поялник и др.).

Миникурсът е нашият принос към общите усилия деца и родители да прекарат по-добре времето си заедно, да се възползват от онлайн средата, за да се ориентират за интересите на учениците бързо и на добра цена. В предизвикателното време като сегашното, е важно да предложим нова идея за това как да надградим уменията на децата и да ги ангажираме в градивни и забавни занимания“, казва Невен Боянов, основател на платформата „Тинузавър“.

Възползвайте се от миникурса на промоцена от 80 лв (до края на март), с After-COVID промо отстъпка от цената на курса 20%. 

Фондация Тинузавър дава възможност на семейства с ограничени финансови възможности да получат еднократна субсидия, покриваща част от таксата за участие в курсовете „Тинузавър“. За повече информация попълнете формата и изпратете заявка към Фондация Тинузавър.

Подробно информация за обученията за преподаватели  и курсовете „Тинузавър“ за ученици 

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov 

За Тинузавър: https://tinusaur.bg, https://bg.tinusaur.org/, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.