fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Невен Боянов с номинация в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България

➤➤➤ Подкрепете Невен Боянов с вота си на платформата до 16 април!

Невен Боянов, основател на платформата за обучение по електроника, роботика и програмиране „Тинузавър“, е номиниран сред 100-те най-влиятелни ИТ личности в България в едноименния индекс на ежегодната инициатива Career Show. Индексът цели да оцени топ 100 професионалистите в ИТ сферата, които вдъхновяват с работата и уменията си. Базиран е на отворена номинация, в която до 2 април всеки можеше да номинира такава личност, съобщават организаторите на форума. 

В тазгодишното издание на събитието за кариерно ориентиране и развитие Career Show Tech 2021 всеки може да подкрепи онлайн с по един глас до 10 кандидати в класацията “за пример в сферата на информационните технологии в България” до 16 април. Класацията “Топ 100 най-влиятелни ИТ личности в България” се определя на база получените гласове. При равен вот, човекът с най-много номинации взима предимство. Резултатите от вота ще станат ясни на 19-20 май.

„Много съм щастлив и горд от признанието на хората, които са ме номинирали в тази селекция. Вярвам, че последните години бяха невероятно предизвикателство за всички в ИТ бранша и в образованието и подобни инициативи показват, че усилията ни не са напразни. За мен това е признание за екипа ни, който продължава да прави образованието за професиите на бъдещето достъпно за повече деца, младежи, възрастни. Благодаря на организаторите от Career Show Tech 2021 и поздравявам всички номинирани“, заяви Невен Боянов.

➤➤➤ Подкрепете Невен Боянов с вота си на платформата до 16 април!

1 мнение за “Невен Боянов с номинация в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България”

  1. Задължително Невен Боянов трябва да намери място в Топ 100 на най-влиятелните ИТ личности в България!!!

    Отговор

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.