fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър подкрепя хакатона „ЕКОТЕХ” на Националния военен университет „Васил Левски“

Невен Боянов и Ивайло Николов от екипа на платформата за обучение по електроника, роботика и програмиране „Тинузавър“ ще се включат в предстоящия хакатон „ЕКОТЕХ” за Деня на Земята в НВУ на 22 април. Невен Боянов ще бъде ментор на участниците в инициативите, а Ивайло Николов- жури. За участие в събитието са записани 10 отбора, които ще представят решения на проблеми, свързани с опазване на околната среда.

Очакваме да се запознаем с амбициозни и приложими идеи, които да спомогнат за разрешаването на реални предизвикателства. Вярваме, че курсистите ще покажат своя талант, умения и потенциал в гражданските и военни дисциплини“, заяви Невен Боянов, основател на „Тинузавър“.

Това е първата съвместна инициатива в рамките на споразумението, което Националният военен университет „Васил Левски“ и Тинузавър сключиха през април. В рамките на сътрудничеството предстоят обучения и семинари за студенти и курсанти от НВУ, свързани с нуждите на професиите на бъдещето, в съвременната отбрана, комуникациите, ИТ сферата. Младежите ще получат възможност за менторство и за участие в стажантски програми и практики, които да ги направят конкурентоспособности, както и възможност да развият умения в гражданските професии, в дигиталния сектор.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.bg/

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.