fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавърът Косьо Виолинов победи на 19-та Национална олимпиада по Информационни технологии

Младият тинузавър Константин Божидаров Виолинов от ОУ „Димитър Благоев“, гр. Велико Търново, се класира на 5-то място на 19-та Национална олимпиада по Информационни технологии!  Проектът му „Ardu4Kids – началото на приключението“ е на 5-то място в категорията „Мултимедийни проекти“ 5-7 клас на националния кръг на олимпиадата, като е и най-високо оцененият проект на шестокласник в категорията. Той е и участникът в състезанието от Велико Търново с най-доброто индивидуално и най-доброто проектно класиране от всички  от област Велико Търново в категорията 5-7 клас на олимпиадата.

Честит му успеха и се радваме, че сме сред първите, които са го подкрепили и „запалили“ по роботиката, както ни писа баща му. Косьо премина успешно през първо и второ ниво на нашия курс през 2019 г.

„За мен и екипа ни всеки успех и предизвикателство, което участник в нашата програма преодолява и постига, са лични. Щастливи сме, че подкрепяме бъдещите визионери в ИКТ технологиите и роботиката по пътя им напред. Косьо, гордеем се с теб!“, сподели Невен Боянов, основател на “Тинузавър”.

Подробно информация за обученията за преподаватели  и курсовете „Тинузавър“ за ученици 

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.bg/

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.