fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

“Тинузавър” награди участници в състезанието „Асен Йорданов“

На 15 май 10 отбора от ученици от столични средни училища премериха знания и умения в състезанието по практическа наука “Асен Йорданов”, организирано от Частна гимназия по природни науки и предприемачество “Асен Йорданов”, част от Образователен комплекс “Цар Симеон Велики”. В ТехноМеджикЛенд, София Тех Парк, ученици от 5-и до 10-и клас участваха в мисии, свързани с решаване на въпроси, търсене на решения и сглобяване на предмети. Всички участници показаха завидни знания и умения в областта на практическите науки. 

Състезание Асен Йорданов
Състезание Асен Йорданов

“Тинузавър” подготви едно от предизвикателствата, свързано със СТЕМ науките.

Александра Василева, Виет Нгуен и Виктор Георгиев от Софийска професионална гимназия “Джон Атанасов” ни впечатлиха със знанията и уменията си и получиха награда най-новия ни продукт – комплекта платки Тинузавър Кидс Микро.

Състезание Асен Йорданов
Състезание Асен Йорданов

“Благодарни сме за възможността да се запознаем с тези млади изобретатели, разработчици, програмисти, и да ги насърчим да се развиват. Това състезание е поредно доказателство за високото ниво на обучение по природни науки в средните училища и за амбицията на учители и ученици да надхвърлят очакванията”, заяви Невен Боянов, основател на “Тинузавър”.

Платформата за обучение по програмиране, роботика, математика и физика подпомага учениците с интерес към тези науки с нови мини курсове, както и предлага участие в организираните от “Университет за деца” летни академии в Еленския Балкан

Състезание Асен Йорданов
Състезание Асен Йорданов

Подробна информация за продуктите на “Тинузавър”, обученията за преподаватели  и курсовете „Тинузавър“ за ученици 

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.bg/

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.