fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Участие в Bett Show London 2022 на български фирми

През 2020 г., благодарение на ИАНМСП, успяхме да организираме и направим за първи път щанд на България на изложението Bett Show London. Представиха се 6 български фирми.

Искаме и 2022 да направим отново Български щанд, но за целта трябва да заявим пред ИАНМСП достатъчно на брой фирми, които искат да участват.

Ако имате интерес да участвате – пишете ни на office@tinusaur.com или се обадете на 088-554-6134 (Невен Боянов), а ако познавате някой, който може да има интерес – препратете му тази информация.

ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯ

Участието ни през 2020 г. беше изключително полезно – по няколко причини: (1) сверихме си часовниците с водещи фирми в света; (2) създадохме нови контакти с доставчици и потенциални бъдещи партньори; (3) успяхме да намерим нови клиенти за нашите продукти и дори започнахме планирането на посещение на клиенти в България за лятото. За съжаление, както всички знаем, през март 2020 г. всичко се промени и почти всички планове пропаднаха.

Колко ни струваше:
1) финансирането от ИАНМСП е за почти цялата сума за щан – ние заплатихме около 1800 лв.
2) разходи за пътуване и настаняване – това зависи от изискванията и предпочитанията не всеки

ЗА BETT SHOW

Bett Show London е най-голямото изложение за технологии и иновации в образованието – със сигурност в Европа, а вероятно и в целия свят. Много български фирми посещават събитието, само като наблюдатели, но често и със собствен щанд и продукти, въпреки изключително високите за едно стартиращо предприятие такси.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.