fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър търси съмишленици за участие в Bett Show London 2022

През 2020 г. за първи път “Тинузавър” и други български фирми в edutech сектора се представиха успешно на международното изложение  Bett Show London и поставиха уверено страната ни на картата на една от най-динамично развиваща се индустрия със социална добавена стойност. Две години след дебюта ни, с подкрепата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малки и средни предприятия (ИАНМСП), отново се набират изложители за националния ни щанд на Bett Show 2022 на 19-21 януари 2022 г. Необходимо е достатъчно на брой компании – поне 6 да заявят намерение да участват пред ИАНМСП.  

През 2020 г. 4 български компании участваха в престижното международно изложение в областта на високите технологии в образованието. За “Тинузавър” това беше една от най-важните крачки в развитието на компанията – заради срещите с международни партньори и клиенти и възможността да “свери” часовника си със световните лидери в сферата.  “Участието ни през 2020 г. беше изключително полезно – по няколко причини: (1) сверихме си часовниците с водещи фирми в света; (2) създадохме нови контакти с доставчици и потенциални бъдещи партньори; (3) успяхме да намерим нови клиенти за нашите продукти и дори започнахме планирането на посещение на клиенти в България за лятото. За съжаление, през март 2020 г. всичко се промени и почти всички планове пропаднаха. Искаме и през 2022 г. да направим отново български щанд, но за целта трябва да заявим пред достатъчно на брой фирми, които искат да участват. Вярваме, че с финансовата и логистична подкрепа на ИАНМСП ще представим постиженията на българските иноватори в образованието”, коментира Невен Боянов, основател на “Тинузавър”. 

Ако имате интерес да участвате – пишете на office@tinusaur.com или се обадете на 088-554-6134 (Невен Боянов), или препратете информацията на колеги и партньори.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.