fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Успешно обучение на учители по „Тинузавър“-ски

Нови учители от цялата страна придобиха знания и умения да преподават по успешната методология за обучение по физика, програмиране и роботика „Тинузавър“. Преподаватели от ЧОУ „Цар Симеон Велики“ и  учебен център „Магис“ в София и от с. Долно Дряново преминаха интензивен курс от 9 до 13 август в Гоце Делчев.

Учителити сглобиха първите си компютри с комплекта Тинузавър Стартер ЕДУ, научиха се да запояват сами платки и получиха ценни съвети и споделиха идеи как СТЕМ знанията свързват практически науките. Сред проектите на учителите бяха умна аларма с фотосензор и улично осветление, което да се включва автоматично, когато се стъмни.

Обучение за преподаватели Гоце Делчев

След успешното завършване на обучението преподавателите ще прилагат новопридобитите си знания и умения в курсове за ученици и студенти.

Досега над 45 участници, сред които студенти, в 12 български града и онлайн, са се обучили по системата и с учебните комплекти на “Тинузавър”. Те прилагат методологията в клас или в курсове за деца и студенти, любители на програмирането и роботиката.

Цената на обучението е 300 лв. и включва всички необходими материали.

Прочетете историите на нашите преподаватели студенти Кристина Николова и Радослав Евтимов, които започнаха своята кариера след обучение “Тинузавър”.

Подробно информация за обученията за преподаватели и курсовете „Тинузавър“.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanovЗа Тинузавър: https://tinusaur.bg, https://bg.tinusaur.org/, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.