fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър стартира присъствени курсове във Велико Търново

Учебната година на Тинузавър започва през октомври с курсове Тинузавър Ниво-1 за деца от 3-ти до 12-ти клас във Велико Търново. Отново стартира и присъствен Мини-курс Тинузавър – от 4 занятия за малките тинузаври от 3. до 5. клас.

Миникурсът дава възможност на малките ученици в рамките на месец да получат първи знания в сферата на роботиката и електрониката по забавен и практически ориентиран начин; и да разберат реалното приложение на програмирането, математиката и физиката. Работи се с комплект Тинузавър Кидс.Микро. Това обучение ще ви помогне да прецените дали детето ви има истински интерес към тези науки, за да насърчите да продължи.

Лятна академия, Мийковци, Университе за деца

Присъствените курсове Ниво-1 в малки групи, базирани на Платформата Тинузавър, са насочени към ученици на поне 9 години като част от тяхната допълнителна извънкласна подготовка. Те подготвят децата по любимите им природни науки по практически ориентиран начин. Обучението включва 12 занятия по 2 часа, веднъж седмично. Работи се с  Комплект Тинузавър Стартер ЕДУ.

През новата учебна година 42 преподаватели тинузаври ще споделят по иновативен начин знания и умения в областта на физиката, програмирането и роботиката, и през тази учебна година в цяла България. В 15 населени места – Велико Търново, Пловдив, Варна, София, Свищов, Търговище, Сливен, Добрич, Козлодуй, Русе, Павликени, Елена, Хаджидимово, село Долно Дряново и Гоце Делчев в училище и в школи ще има курсове по методологията и с комплектите „Тинузавър“.

SOS Детско селище Трявна

Екипът на платформата за обучение по природни науки и програмиране организира безплатни уроци и работилници по СТЕМ дисциплините и дава частични стипендии на ученици и преподаватели от малки населени места за курсовете по методиката „Тинузавър“.

Подробно информация за обученията за преподаватели и курсовете „Тинузавър“.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov
За Тинузавър: https://tinusaur.bg,  https://bg.tinusaur.org/, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.