fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър се представи успешно на GITEX в Дубай

Успешната българска платформа за обучение по програмиране, физика и роботика “Тинузавър” показа своите най-нови образователни комплекти за сглобяване на мини-компютри на най-голямото технологично изложение в Близкия Изток – GITEX, което се проведе от 17 до 21 октомври 2021 г. в Дубай. Участието на 6 български технологични компании на световното събитие бе осигурено от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).

Тинузавър GITEX Дубай

Невен Боянов, основател на “Тинузавър”, сподели за голям интерес от страна на компании от сектора на EдTек сектора и от държавни образователни институции към методологията, курсовете и обученията ѝ. Демонстрацията на комплектите за сглобяване на мини-компютри, включително най-новите комплекти (очаквани за новогодишните празници) е привлякла много желаещи частни и корпоративни потенциални клиенти. 

Тинузавър GITEX Дубай

“Над 200 човека проявиха интерес за осъществяване на контакт с нас, а няколкостотин души ни посетиха с въпроси. За нас беше радост да споделяме, че това е 100% българска разработка, а не е внос и продажба на готови продукти от Китай”, разказва Боянов.

Това е поредното успешно участие на СТЕМ платформата “Тинузавър” на международен форум. През 2020 г. фирмата се представи на световното изложение Bett Show в Лондон. Тогава  англичани и американци споделиха: „Това е най-интересният продукт, заради който си струваше да дойдем“. Директори и преподаватели в престижни частни и държавни колежи бяха впечатлени от практическия аспект на преподаване на науката в платформата.. Представители на училища и университети от Нигерия и Южна Африка проявиха интерес към пилотно представяне на комплекта за хардуер и платформата.

Подробно информация за обученията за преподаватели и курсовете „Тинузавър“.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanovЗа Тинузавър: https://tinusaur.bg, https://bg.tinusaur.org/, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.