fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър открива нови партньори на Burgas Digital 2021

Невен Боянов, основател на платформата за обучение по програмиране, роботика и физика “Тинузавър”, представи най-новите ѝ продукти и услуги на конференцията Burgas Digital 2021 на 5 ноември. Тинузавър използва възможността да привлече партньори и клиенти от Бургас и региона, които искат да инвестират в знания и умения на ученици  и възрастни за професиите на бъдещето.

Burgas Digital Тинузавър

“Успяхме да си създадем нови контакти с няколко училища и с няколко клуба по роботика, с които се надяваме да създадем партньорски отношения. В дискусиите по време на форума с колеги от големи и малки EduTech  компании обсъдихме перспективите за развитието на роботиката в българската промишленост. За нас, като специалисти,  изучаването и приложението на роботиката в образователните процеси и последващата реализация на ученици и студенти е най-важната мисия”, каза Боянов след форума. 

Burgas Digital Тинузавър

 54 преподаватели тинузаври споделят по иновативен начин знания и умения в областта на физиката, програмирането и роботиката през тази учебна година в цяла България. В 15 населени места – Велико Търново, Пловдив, Варна, София, Свищов, Търговище, Сливен, Добрич, Козлодуй, Русе, Павликени, Елена, Хаджидимово, село Долно Дряново и Гоце Делчев в училище и в школи има курсове по методологията и с комплектите „Тинузавър“.

Burgas Digital Тинузавър

Подробно информация за обученията за преподаватели и курсовете Тинузавър.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanov

За Тинузавър: https://tinusaur.bg,https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

за Фондация Тинузавър: https://bg.tinusaur.org

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.