fbpx

Готови са първите 4 видеа от поредицата

Представяме ви първите 4 видеа от поредицата, която започнахме да записваме миналата седмица.

Темите са разработени, като за абсолютно начинаещи – започваме с най-елементарното и надграждаме с всеки следващ урок. Тези видеа могат да са ви полезни, като част от СТЕМ занятия, както и като допълнителен учебен материал по теми, като програмиране и роботика.

Блоктину - Програмиране, математика и физика в един курс.

ВАЖНО: тези видеа са доста кратки и НЕ МОГАТ да служат, като заместител на редовно занятие.

Ето линк към списъка с видеата: YouTube playlist

Всички видео уроци са достъпни и на адрес: https://tinusaur.bg/lessons/. На същата страница ще добавяме и новите видеа, които ще запишем през следващите няколко седмици.

Ще се радваме да ни дадете обратна връзка – какво мислите за формата на видеата, полезни ли са и каквото друго намирате за важно да споделите с нас.

Предложете ни интересна тема. Попълнете формата на: https://tinusaur.bg/webcast

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.
За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт предназначен за училища, в който сме подбрали продукти за оборудване на STEM пространства.

stem.tinusaur.bg

Националния STEM център дава насоки как може да стане това, а ние сме обобщили тази информация и сме я представили в удобен за ползване вид. За да може по-лесно да направите избора си на подходящи наши продукти за вашия STEM център, сме ги подбрали и групирали според направлението за което са приложими.