fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър подготви нова кохорта преподаватели онлайн

7 бъдещи преподаватели от цяла България бяха обучени в програмата на „Тинузавър“. Те се обучиха онлайн, като всеки ден по един час бяха „в час“ с Невен Боянов, основател на платформата, а след това гледаха допълнително записани видеа и решаваха задачи сами вкъщи.

По този начин в рамките на две седмици през декември желаещите да преподават по иновативната система за обучение по физика, програмиране и роботика, успяха да разберат и усетят всички предизвикателства, свързани с работата.

Досега над 48 участници, сред които студенти, в 13 български града и онлайн, са се обучили по системата и с учебните комплекти на „Тинузавър“. Те прилагат методологията в клас или в курсове за деца и студенти, любители на програмирането и роботиката.

Цената на обучението е 300 лв. и включва всички необходими материали.

Прочетете историите на нашите преподаватели студенти Кристина Николова и Радослав Евтимов, които започнаха своята кариера след обучение “Тинузавър”.

Подробно информация за обученията за преподаватели и курсовете „Тинузавър“.

За контакти и връзки с медиите: Невен Боянов,

https://www.facebook.com/boyanov, https://www.linkedin.com/in/nevenboyanovЗа Тинузавър: https://tinusaur.bg, https://bg.tinusaur.org/, https://www.facebook.com/TinusaurBG, https://www.linkedin.com/company/tinusaur

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.