fbpx

Започва поредното обучение за преподаватели на Тинузавър

Следващата седмица стартира поредното ни обучение за преподаватели по СТЕМ методиката на Тинузавър. Ако желаете да се включите трябва да се запишете до четвъртък, за да можем да ви изпратим най-късно в петък материалите, които ще са ви необходими по време на обучението.

Тинузавър е оригинална българска разработка – иновативна СТЕМ платформа за преподаване на програмиране, математика и физика по забавен и практически ориентиран начин. Това е единственият български образователен продукт, който включва сглобяване на електронни микроконтролерни платки, които после се програмират.

Обучението започва на 7-ми февруари (понеделник) от 18:00 часа и ще продължи 10 дена, като ще включва 10 онлайн занятия по 1 час, в който ще работим заедно, последвани от 2 часа самостоятелна работа подкрепена с предварително записани обучителни видеа.

Цената за участие в обучение е 400 лв. Начин на плащане – по банков път. Възможни са частични стипендии – повече информация за условията на сайта на Фондация Тинузавър https://bg.tinusaur.org

Обучение за преподаватели

Какво ще получите?

  • Интензивно и силно практически ориентирано обучение.
  • Сертификат, удостоверяващ това, че можете да използвате учебната програма на Тинузавър във вашата практика, както и да провеждате курсове Тинузавър за ученици или студенти.
  • Достъп до допълнителните учебни и методически материали.
  • Отстъпка до 40% от всички продукти на Тинузавър необходими за провеждането на ваши курсове за ученици и студенти.

Материали. Като част от обучението ще получите учебни материали, инструменти и др., а именно: (1) комплект Тинузавър Стартер ЕДУ, който включва една основна платка с микроконтролер, две допълнителни платки със сензори и други периферни устройства, а също и USB програматор за качване на машинния код; (2) комплект поялник с допълнителни инструменти и (3) комплект с платка и  електронни компоненти за сглобяване тип мултивибратор. Цената на комплекта е включена в таксата за обучението.

Ако имате въпроси или нужда от повече информация свържете се с нас или се обадете на 087-666-5321.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.
За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт предназначен за училища, в който сме подбрали продукти за оборудване на STEM пространства.

stem.tinusaur.bg

Националния STEM център дава насоки как може да стане това, а ние сме обобщили тази информация и сме я представили в удобен за ползване вид. За да може по-лесно да направите избора си на подходящи наши продукти за вашия STEM център, сме ги подбрали и групирали според направлението за което са приложими.