fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Великотърновската фирма „Тинузавър“ участва в най-голямото изложение за образователни иновации и технологии в света Bett Show 2022

„Тинузавър“ беше сред осемте български фирми, които представиха в Лондон свои технологични разработки в сферата на образованието

Платформата за обучение по природни науки и програмиране „Тинузавър“ със седалище във Велико Търново се включи в мащабното изложение Bett Show 2022. Събитието се проведе в Лондон, Великобритания, от 23 до 25 март. В него участваха над 1300 изложители от цял свят, сред които бяха Microsoft, Zoom, Lenovo и др.

Великотърновската фирма представи по атрактивен начин своите иновативни технологични продукти, насочени както към ученици, така и към обучители. Тя даде възможност на посетителите да сглобят сами малка електронна платка, след което да си я вземат вкъщи.

Тинузавър Бет Шоу

По време на изложението Bett Show „Тинузавър“ създаде контакти с няколкостотин бъдещи клиенти и партньори от Европа и Близкия Изток, с които да развива перспективно сътрудничество. 

Участието на български фирми на Bett Show 2022 се осъществи с подкрепата на Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средните предприятия.

Освен миниатюрния компютър за сглобяване и програмиране на „Тинузавър“, на българския щанд бяха показани учебният продукт Stemico на „НЛП България“, интерактивни учебни пособия от „Образование и нови технологии“, продуктът за онлайн обучение Class Buddy на „Нимеро“, както и разработките в областта на информационните и комуникационните технологии (ИКТ) на „Телерик Академия“, „Юморъс“, „Навтех Груп“, „Ем Уай Синерджи“.

Тинузавър Бет Шоу

Следете дейността на Тинузавър и във Фейсбук страницата на https://www.facebook.com/TinusaurBG/

1 мнение за “Великотърновската фирма „Тинузавър“ участва в най-голямото изложение за образователни иновации и технологии в света Bett Show 2022”

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.