fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Здравей, изобретателско лято 2022!

Лятна академия по програмиране, математика и физика в с. Мийковци в Еленския балкан.

Чудите се как да разнообразите лятната ваканция на детето си с нещо интересно, но и полезно? А дали може да е сред връстници в прохладата на планината и да упражнява родния български език? Има начин, разбира се!

СНИМКИ – по-долу.

Всяко лято екипът на Тинузавър провежда занимания по роботика и електроника, които са достъпни и забавни за ученици от различни възрасти. Те са част от Лятната академия на фондация „Университет за деца“ и се провеждат в с. Мийковци в живописния Еленски Балкан.

Учебните занятия се редуват с отдих и занимания сред природата. Възпитават навици за работа в екип, представяне на индивидуални проекти и ориентират подрастващите в необятните възможности на професиите на бъдещето.

Разкрийте изобретателския потенциал на своето дете, като го запишете за участие в Лятна академия „Приключенска роботика“ или „Роботика и електроника„. Титулярен лектор и в двете академии е създателят на Тинузавър Невен Боянов, който има солиден опит в преподаването на деца и възрастни.

Лятна академия „Приключенска роботика“ ще се проведе от 3 до 9 юли и е насочена към ученици от 3. до 7. клас. Лятна академия „Роботика и електроника“ ще се състои от 24 до 30 юли за ученици от 4. до 9. клас. В тях младите таланти ще се докоснат до високите технологии, инженерното майсторство и софтуерната изобретателност.

Подробности за обученията и необходимите документи за записване ще намерите на страниците на нашите партньори от Университет за деца:

Ако имате въпроси не се колебайте да ни пишете или ни се обадете на 0876665321.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.