fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Студенти от ВТУ усвоиха ценни практически умения по време на обучение с Тинузавър

Младежите надградиха своите знания по дисциплината „Микроконтролери и вградени устройства“, разработена от екипа на Тинузавър.

22-ма първокурсници от ВТУ „Св.св. Кирил и Методий“ приключиха успешно пореден етап от практическите занятия, които се провеждат ежегодно в центъра за обучение на Тинузавър.  

По време на практическото обучение студентите сглобиха микроконтролерни платки с поялници. Те се научиха също как да пишат код, чрез които да програмират създадените от тях миникомпютри.

Финалният трети етап от практиката им включва разработване на индивидуален проект. В него трябва да демонстрират усвоените знания и да покажат какво би могло да бъде практическото приложението на програмираните платки.

Щастливи сме, че с всяко преминато обучение в нашите зали допринасяме за това младите технологични таланти да разкриват необятните възможности на професиите на бъдещето!

Обучение Тинузавър, Великотърновски университет, Факултет математика и информатика, Софтуерно инженерство, Микроконтролери и вградени устрийства с Тинузавър
Великотърновски университет, Факултет математика и информатика, Софтуерно инженерство, Микроконтролери и вградени устрийства с Тинузавър

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.