fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Проведохме 2 безплатни работилници по електроника и роботика във Велико Търново

На 30-ти септември Тинузавър организира безплатна работилница по електроника и роботика, на която дойдоха 12 деца заедно със своите по-малки братя и сестри. Родителите им също имаха възможност да наблюдават целия процес по сглобяването на платките.

Интереса беше голям и тъй като получихме много запитвания от родители, които не успяха да дойдат, решихме да организираме още една такава работилница на 7-ми октомври.

Тази седмица много от присъствалите деца изявиха желание да се запишат за нашия мини курс, който стартира на 10-ти октомври.

Занятията ще се провеждат веднъж в седмицата – във вторник, от 17 ч.

Местата са ограничени, тъй като работим с групи от 6 до 8 деца, за да има възможност за по-индивидуален подход към курсистите. Вече сме запълнили групата за вторник, а поради големия интерес планираме да направим група и за четвъртък.

При сформиране на групите ние взимаме под внимание възрастта и уменията на децата (ако преди са карали подобни курсове), защото за нас е важно всички те да се чувстват добре, да са в приятелска среда и наред с усвояването на нови знания да се забавляват.

Ако и вашето дете проявява интерес към роботиката, електроника и програмирането може да ни пишете или да се свържете с нас на телефон: 087-666-5321.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.