fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Участие на Тинузавър в Bett Show Лондон 2024 – международното изложение за технологии и иновации в образованието

За трета година екипът на Тинузавър взе участие в международното изложение за технологии и иновации в образованието Bett и се представи на собствен щанд, на който да демонстрира единствените по рода си образователни STEM продукти, разработени и произведени във Велико Търново.

Това стана възможно благодарение на подкрепата на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП). За пореден път агенцията подкрепи 8 български фирми, които взеха участие в Bett като изложители и българският национален щанд ND51 грееше в традиционните цветове – бяло, зелено, червено. 🇧🇬

Тинузавър Bett Show London ExCeL 2024

Изложението се проведе в периода 24-26.01.2024 г. в изложбените зали на ExCeL в Лондон и събра представители на образованието и технологиите от цял свят. Това беше много добра възможност за фирми и представители на институции от цял свят да създадат контакти, да открият допирни точки, да дискутират и да се учат едни от други.

Тинузавър Bett Show London ExCeL 2024

Bett е едно от най-големите изложение в света с фокус образование и ние сме изключително благодарни на ИАНМСП, че имахме възможността да присъстваме и представим продуктите си, да създадем контакти с водещи фирми, организации и училища от цял свят.

Голям интерес към продуктите ни проявиха преподаватели и директори на училища и колежи във Великобритания както и представители на министерствата на образованието във Франция , Чехия и Турция. Дистрибутори и доставчици от цяла Европа, Северна Америка и Близкия Изток пожелаха да станат наши представители за съответните региони. Предстоят ни дискусии и преговори.

На изложението присъстваха Министъра на образованието и науката – г-н Галин Цоков, Заместник-министъра – г-жа Наталия Митева, Ръководителя на СТИВ Лондон – Красимир Киряков, д.ик.н Янка Такева – председател на Синдиката на българските учители и проф. Найден Шиваров – директор на националния STEM център. Всички те дойдоха лично да поздравят г-н Невен Боянов и екипът му за постиженията, както и да подкрепят участието на българските фирми в едно от най-значимите събития в световен мащаб в областта на образованието.

Вземайки участие в изложението, основателят на Тинузавър – г-н Невен Боянов имаше възможността да анонсира цели 21 нови продукта, които поетапно ще бъдат представени в България и всяко училище ще има възможност да се сдобие с тях.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.