fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Проблемът с регистрацията в платформата Блоктину е отстранен

Проблемът с регистрацията и влизането в платформата Блоктину е вече отстранен.

Как да го използвате?

Отидете на https://blocktinu.com и изберете Launch Blocktinu Web Application.

След като се зареди плтформата, в горния ляв ъгъл изберете “Guest”, а след това “Register”.

Попълнете формата и натиснете бутона “Create Account”.

След като се логнете в системата, платформата ще ви попита “Would you like to save Block Project project?” – дали да запази проекта по който сте работили преди да се регистрирате (или логнете) в платформата. Това се прави с цел да не загубите работа си, ако сте създали програмра, но преди това не сте влезли в системата

Създаването на личен акаунт в платформата ще ви даде възможност да запазвате проектите си.

Имайте предвид, че в настоящата версия на платформата Блоктину проектите ви са общодостъпни, т.е. всички потребители на системата мога да ги разгледат, но само вие можете да ги редактирате. В бъдещите версии на платформата ще има възможност за частни/скрити проекти.

Но това не е всичко. Ако сте учител, можете да си направите преподавателски акаунт, да създавате класни стаи и да добавяте вашите ученици и студенти там. Това ще ви позволи по-лесно да разглеждате техните проекти.

Ако сте преподавател завършил успешно обучението на Тинузавър, създайте си потребителски акаунт в платформата Блоктину и се свържете с нас, за да му променим настройките да бъде преподавателски.

Важно уточнение: регистрацията с Facebook или Google в момента не работи и вероятно ще бъде премахната като опция имайки предвид целевата аудитория на платформата Блоктину.

Вашият коментар

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.