fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

За Тинузавър

Платформа за обучение в новото хилядолетие

Платформата Тинузавър предлага инструменти и пособия за провеждане на мултидисциплинарни СТЕМ обучения, комбиниращи програмиране, математика и физика обединени в една мултидисциплинарна учебна програма със силна практическа насоченост и елементи на предприемачество. Освен изучаването на изброените дисциплини като част от обучителния процес са силно застъпени работата по проекти, работата в екип и презентиране.

Предлага се по 3 начина: (1) пособие за самостоятелна подготовка на ученици и студенти; (2) серия от курсове за ученици и студенти; (3) серия от обучения за преподаватели, които след това могат да преподават.

Подход

Тинузавър предлага и предоставя изучаване на електроника, микроконтролери и роботика по интересен и забавен начин, комбинирайки практиката с теорията. Базовата функционалност на платформата е налична и се ползва в училища и университети от самото създаване на проекта. В процес на постоянна разработка са нови учебните материали и курсовете.

Защо?

Професиите на бъдещето, особено в контекста на Индустрия 4.0, изискват изучаването на природните науки и технологиите чрез нови, модерни методи и подходи. Платформата Тинузавър предоставя инструменти, позволяващи това да се случи.

Бизнес и партньорство

Ако сте образователен бизнес, използването на платформата Тинузавър ще ви позволи не само да направите вашите курсове по-интересни, но ще ви даде възможност да разширите гамата си от образователни продукти с минимална от ваша страна инвестиция.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.