fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Курс по роботика във Велико Търново

Учене чрез правене, комбиниране на забавното с полезното.

СТЕМ курсовете на Тинузавър по роботика за начинаещо са единствените по рода си не само защото използват похвата на учене чрез правене, но защото дават възможност на малките бъдещи инженери да си сглобят сами собствен миниатюрен компютър. Това е правя буквално – с помощта на комплекти електронни платки и поялник в ръка.

След това започваме да се учим как да ги програмираме за да вършат нещо полезно. Работим по практически и много забавни проекти, учим се как да се представяме и да работим в екип.

За кого са подходящи?

Курсовете на Тинузавър по роботика са подходящи за ученици на възраст от 9 до 19 години. Ако вашето дете е по-малко – свържете се с нас, за да обсъдим възможността да се включи в група с други по-малки деца.

Какво ще научим?

Учебния материал, който се засяга по време на курсовете е от няколко учебни предмета, тъй като основна цел на нашите курсове е да покажем на практика каква е връзката между предметите, които изучаваме в училище и какво е тяхното практически приложение.

Това са основно програмиране, математика и физика, като в по-малките класове това са съответно човекът и природата, информационни технологии и компютърно моделиране. В някои от занятията се разглеждат теми по биология, химия дори и музика.

Кога и къде?

 • Курсовете се провеждат всяка седмица в ден, който решаваме заедно с участниците, за да е удобно за всеки.
 • Продължителността е 2 учебни часа по 45 минути, с почика от 15 минути.
 • Курсовете се провеждат в учебния център на Тинузавър, който се намира на бул. Независимост №3 в сградата на ГУМ във Велико Търново.

Какви курсове предлагаме?

Понастоящем провеждаме ме 2 вида курсове: 3-месечен пълен курс и 1-месечен мини-курс.

Тинузавър Ниво 1, 2 и 3

 • 10 занятия по 2 учебни часа (2 x 45 мин.);
 • Един път в седмицата;
 • Започваме нов курс в началото на всеки учебен срок;
 • Цена: 350 лв.

В цената влизат всички необходими за курса материали, включително и Комплект Тинузавър Стартер ЕДУ (на стойност 50 лв.), който ще сглобим заедно по време на курса и който ще си остане за вас.

Ако сте преминали през предишно ниво на наш курс или сте участвали в лятна академия по роботика – отбележете го във формата за заявка.

Тинузавър Мини-курс

Тази опция е много подходща, ако не знаете сали вашето дете ще се запали по роботиката и искате да пробвате за един месец.

 • 4 занятия по 2 учебни часа (2 x 45 мин.);
 • Един път в седмицата;
 • Започваме нов курс в началото на всеки месец;
 • Цена: 150 лв.

В цената влизат всички необходими за курса материали, включително и Комплекта Тинузавър Кидс.Микро (на стойност 30 лв.), който ще сглобим заедно по време на курса и който ще си остане за вас.

Запишете и Вашето дете!

Във връзка с „Общия регламент за защитата на данните“ от 25. 05. 2018 г. — давам съгласието си да предоставя личните си данни с цел улесняване комуникацията на родителя и участника с Тинузавър ООД и техните оторизирани партньори. Данните ми няма да бъдат предоставяни на трети лица.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.