fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Бизнесът преподава

Във връзка с началото на НП “Бизнесът преподава” бихме искали да ви представим нещо ново и по-различно – образователните инициативи на нашата фирма Тинузавър.

Какво е Тинузавър?

Тинузавър е единственият оригинален български СТЕМ продукт, създаден и произведен изцяло в България. Печелил е много награди и признания както у нас, така и в чужбина.

Какво ви дава?

  1. Тинузавър предоставя една от най-лесните възможности за провеждане на мултидисциплинарни СТЕМ занятия, които комбинират различни части от програмиране, математика и физика с добавени елементи на предприемачество.
  2. Платформата включва разработено вече учебно съдържание и нужните за работа в клас пособия и инструменти.
  3. И най-добрите учебни пособия и съдържание ще станат непотребни, ако няма добре подготвени специалисти да ги използват. Затова ние редовно организираме и провеждаме обучения за преподаватели по методиката, разработена от нашия екип.

Къде се ползва?

Към днешна дата Тинузавър се използва в топ училища в България както и като част от редовните занятия, така и в извънкласните форми финансирани по проекти на МОН.

Защо да работите с нас?

Решихме да се свържем с училищата в България и открием в кои области можем да сме си взаимно полезни. Вярваме, че иновациите в образованието и модерните методики в преподаването не са нещо ново за вас, а ние можем да ги допълним с нашия практически опит.

Убедени сме, че евентуалната ни съвместна работа ще бъде от полза за всички.

Нашето предложение

Във връзка с НП “Бизнесът преподава” ви предлагаме партньорство за участие по Модул 1 „Бизнесът в училище“ и Модул 2 „Учители в предприятия“. Сигурни сме, че заедно ще успеем да напишем и подадем проектно предложение, което да бъде одобрено за изпълнение.

Области, в които имаме компетенции

За последните 9 години нашият екип е провел множество семинари, обучения и работолници на теми, като СТЕМ, мултидисциплинарни занятия, роборика, елетроника, програмиране, 3D принтиране, предприемачество и мн. др.

Работим вече с над 50 училища в страната, включително и по изграждане на техните СТЕМ центрове по НП на МОН, а същи и по създаване на подходящо учебно съдържание, което да се ползва в тези центрове.

Ако имате въпроси или нужда от повече информация – пишете ни или ни се обадете на 087-666-5321 за да обсъдим възможността за съвместна работа.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.