fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Летни СТЕМ академии

Вече за шеста година заедно с нашите приятели от „Университет за деца“ организираме Летни СТЕМ академии по роботика, програмиране и електроника.

Това е една незабравима седмица за всяко дете, прекарана сред природата – в Еленския Балкан, заедно с други деца от цялата страна, които също обичат роботиката и природните науки.

Лятна СТЕМ Академия

И двете академии, описани по-долу (всяка по една седмица), са изцяло базирани на нашата платформа Тинузавър – единствена по рода си платформа за изучаване на природните и точните науки по забавен и практически ориентиран начин. Печелили сме много награди и признания както в България, така и в чужбина.

Присъединете се към нас това лято и станете част от нашата общност на бъдещи инженери и предприемачи.

Лятна СТЕМ Академия

Приключенска роботика

Първи стъпки в роботиката, програмирането и електрониката със средствата на иновативната СТЕМ методика и с помощта на нашите опитни преподаватели. Сглобяване на различни електронни и роботизирани комплекти, които могат да се програмират, а после си остават за участника.

Лятна СТЕМ Академия

Роботика и електроника

Роботика, електроника и програмиране със силна практическа насоченост и по иновативната методика на СТЕМ заедно с нашите опитни преподаватели. Сглобяване на различни електронни и роботизирани комплекти, които могат да се програмират, а после си остават за участника.

Лятна СТЕМ Академия

В таксата са включени както обучението, така и нощувки, храна през целия ден и други необходими разходи.

Ако имате въпроси или нужда от повече информация, свържете се с нас, като отговорите на този имейл или като се обадите на телефон: 087-666-5321 ☎.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.