fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Тинузавър Празници Подарък за инженер

Все още имате време да купите един хубав подарък за някой бъдещ инженер

Тинузавър Супер Старт - Продукти

Тинузавър Супер Старт е комплект електронни платки за сглобяване с поялник. Съдържа всичко необходимо, за да си сглобите миниатюрен компютър, който после може да програмирате. В комплекта получавате и поялник с необходимите инструменти за запояване на платките.

1. Сглобяваме платките

  • Сглобяването на платките е чудесен повод да прекарате незабравимо време с вашето дете и да създадете нещо интересно с ръцете си. Може да отнеме няколко часа, но със сигурност ще е уникално преживяване.
  • Сглобяването на електронните платки ще помогне на вашето дете да придобие нови умения и сръчности, както и да научи повече за електронните компоненти, законите на електричеството и физиката.

2. Учим се да програмираме

Blocktinu v3
  • Готовите сглобени платки могат да се програмират с помощта на блокчета, които се нареждат като пъзел, за да изпълняват различни команди. Може да създадете интересни проекти със светлинни, сензори и звукови ефекти, например светофарна уредба или алармена система.
  • Докато се забавлява и играе, вашето дете ще научи основни принципи на програмирането, както и да усвои важни умения, необходими за професиите на бъдещето.
  • Поялникът, който е част от комплекта, е 8-ватов и работи на напрежение 5 волта, подадено от USB адаптер. Това го прави безопасен при спазване на основните правила за работа.

Ние сме на разположение, за да ви обучаваме и подкрепяме в това начинание!

Flag of Bulgaria

Тинузавър е оригинален български продукт с високо качество и на добра цена.

Не можете да решите какво точно ви трябва? Обадете ни се на телефон: 087-666-5321

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.
За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт предназначен за училища, в който сме подбрали продукти за оборудване на STEM пространства.

stem.tinusaur.bg

Националния STEM център дава насоки как може да стане това, а ние сме обобщили тази информация и сме я представили в удобен за ползване вид. За да може по-лесно да направите избора си на подходящи наши продукти за вашия STEM център, сме ги подбрали и групирали според направлението за което са приложими.

ВАЖНО: Официалната информация за Националния STEM център се намира на https://stem.mon.bg.