fbpx

Обучение за преподаватели

Тинузавър организира интензивни обучения за преподаватели, на които можете да бъдете обучени как да ползвате платформата и учебните материали и да се запознаете с методиката на преподаване, разработена от екипа на Тинузавър. Тези обучения са насочени към частни школи, училища и университети и техните преподаватели, които искат да преподават природните науки по един по-модерен, забавен и практически ориентиран начин.

Какво е Тинузавър? Oригинална българска разработка – иновативна СТЕМ платформа за преподаване на програмиране, математика и физика по забавен и практически ориентиран начин. Това е единственият български образователен продукт, който включва сглобяване на електронни микроконтролерни платки, които после се програмират.

Тинузавър Стартер ЕДУ - Продукти

Кога? Обученията стартират в началото на всеки месец и са с продължителност 20 часа в 1 седмица (5 раб. дни) по 4 астр. часа на ден), а в някои случаи в 2 седмици по 2 астр. часа на ден.

Къде? В зависимост от ситуацията обученията се провеждат в обучителния център на Тинузавър във Велико Търново, центровете на нашите партньори в страната или on-line в платформата Zoom.

Колко струва? Цената за участие в обучение е 450 лв. Начин на плащане – по банков път. Възможни са частични стипендии – повече информация за условията на сайта на Фондация Тинузавър https://bg.tinusaur.org.

Какво ще получите? 

  • Интензивно и силно практически ориентирано обучение.
  • Сертификат, удостоверяващ това, че можете да използвате учебната програма на Тинузавър във вашата практика, както и да провеждате курсове Тинузавър за ученици или студенти. 
  • Достъп до допълнителните учебни и методически материали.
  • Отстъпка до 40% от всички продукти на Тинузавър необходими за провеждането на ваши курсове за ученици и студенти.

Материали. Също така, като част от обучението ще получите учебни материали, инструменти и др., а именно: (1) комплект Тинузавър Стартер ЕДУ, който включва една основна платка с микроконтролер, две допълнителни платки със сензори и други периферни устройства, а също и USB програматор за качване на машинния код; (2) комплект поялник с допълнителни инструменти и (3) комплект с платка и  електронни компоненти за сглобяване тип мултивибратор. Цената на комплекта е включена в таксата за обучението.

Получените по време на обучението учебни материали остават за вас.

Как е структурирано обучението? Състои се от 20 учебни часа. Първите занятия са фокусирани върху хардуера и неговото сглобяване. Следващата част е насочена към програмирането, а последната част – създаване и представяне на проекти.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.