fbpx

Обучение за преподаватели

Тинузавър организира интензивни обучения за преподаватели, на които можете да бъдете обучени как да ползвате платформата и учебните материали и да се запознаете със СТЕМ базираната методика на преподаване, разработена от екипа на Тинузавър. Тези обучения са насочени към частни школи, училища, колежи и университети и техните преподаватели, които искат да преподават природните науки по един по-модерен, забавен и практически ориентиран начин.

Какво е Тинузавър? Оригинална българска разработка – иновативна СТЕМ платформа за преподаване на програмиране, математика и физика по забавен и практически ориентиран начин. Това е единственият български образователен продукт, който включва сглобяване на електронни микроконтролерни платки, които после се програмират.

Кога? Обученията обикновено стартират в началото на всеки месец и са структурирани в 10 занятия по 60 мин., като след това обучемите имат задължителна самостоятелна работа използвайки допълнителни учебни материали включително предварително записани обучителни видеа.

Тинузавър Стартер ЕДУ - Продукти

Къде? Занятията се провеждат online в платформата Zoom обикновено от 17:00 до 18:00 ч. В някои случай обученията провеждат и в обучителния център на Тинузавър в гр. Велико Търново.

Колко струва? Цената за участие в обучение е структурирана по следния начин:

 • Обучение за един преподавател: 300 лв.
  В цената е включена годишната лицензионна такса (за преподавателя) – 100 лв. за първата година, която включва поне 3 опреснителни обучения през годината.
 • Лиценз за ползване на съдържанието (за организацията): 200 лв.
  В цената е включена годишната лицензионна такса – 100 лв. за първата година, която включва и обновяване на съдържанието, както и нови учебни материали.
 • За всеки следващ преподавател се заплаща по 300 лв.

Примери:
Обучение за 1 преподвател от организация общо: 500 лв.
Обучение за 2 преподватели от организация общо: 800 лв.
Обучение за 3 преподаватели – свържете се с нас за допълнителна отстъпка.

Начин на плащане – по банков път.

Възможни са частични стипендии – повече информация за условията на сайта на фондация Тинузавър https://bg.tinusaur.org.

Какво ще получите?

 • Интензивно и силно практически ориентирано обучение.
 • Достъп до допълнителните учебни и методически материали включително разработени СТЕМ уроци.
 • Сертификат, удостоверяващ това, че можете да използвате учебната програма на Тинузавър във вашата практика, както и да провеждате курсове Тинузавър за ученици или студенти. 
 • Отстъпка до 40% от всички продукти на Тинузавър необходими за провеждането на ваши курсове за ученици и студенти.

Материали. Също така, като част от обучението ще получите учебни материали, инструменти и др., а именно: (1) комплект Тинузавър Стартер ЕДУ, който включва една основна платка с микроконтролер, две допълнителни платки със сензори и други периферни устройства, а също и USB програматор за качване на машинния код; (2) комплект поялник с допълнителни инструменти и (3) комплект с платка и  електронни компоненти за сглобяване тип мултивибратор (или друга подобна). Цената на комплекта и другите материали (приблизително 100 лв.) е включена в таксата за обучението.

Получените по време на обучението учебни материали остават за вас.

Как е структурирано обучението? Състои се от 10 занятия по 60 мин., като след това обучемите имат задължителна самостоятелна работа използвайки допълнителни учебни материали, включително и предварително записани обучителни видеа.

Занятията са 2 или 3 пъти седмично, което се договаря допълнително при формиране на групите за удобство на всички.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.