fbpx

Обучение за преподаватели

Тинузавър за преподаватели: Тинузавър ООД организира интензивни обучения за преподаватели, на които можете да бъдете обучени как да ползвате платформата и учебните материали, както и да се запознаете с методиката на преподаване, разработена от екипа на Тинузавър. Тези обучения са насочени към частни школи, училища и университети и техните преподаватели, които искат да преподават природните науки по един по-модерен, забавен и практически ориентиран начин.

Какво е Тинузавър? Тинузавър е оригинална българска разработка – иновативна СТЕМ платформа за преподаване на програмиране, математика и физика по забавен и практически ориентиран начин. Това е единственият български образователен продукт, който включва сглобяване на електронни микроконтролерни платки, които после се програмират.

Тинузавър Стартер ЕДУ - Продукти

Кога? Продължителността на обучението е 2 седмици (10 работни дни) и се провежда всеки ден от 16 до 18 ч.

Къде? Обучението ще се проведе on-line в платформата Zoom.

Колко струва? Цената за участие в обучение е 300 лв. Възможни са частични стипендии. Повече информация за условията на сайта на фондация Тинузавър https://bg.tinusaur.org. Начин на плащане – по банков път.

Какво ще получите? Интензивно и силно практически ориентирано обучение за това как веднага да започнете да използвате платформата Тинузавър за обучение на вашите клиенти – ученици, студенти и млади хора с интерес към програмирането, като цяло.

Материали. Също така, като част от обучението ще получите учебни материали, инструменти и др., а именно: (1) комплект Тинузавър Стартер ЕДУ, който включва една основна платка с микроконтролер, две допълнителни платки със сензори и други периферни устройства, а също и USB програматор за качване на машинния код; (2) комплект поялник с допълнителни инструменти и (3) комплект с платка и  електронни компоненти за сглобяване тип мултивибратор. Цената на комплекта е включена в таксата за обучението.

Как е структурирано обучението? Обучението се състои от 10 занятия всяко по 2 астрономически часа. Първите 3 занятия са фокусирани върху хардуера и неговото сглобяване. Следващите части са насочени към програмиране, а последните 3 часа са за създаване на проекти. 

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.