fbpx

Обучение за преподаватели

Тинузавър организира интензивни обучения за преподаватели, на които можете да бъдете обучени как да ползвате платформата и учебните материали и да се запознаете с методиката на преподаване, разработена от екипа на Тинузавър. Тези обучения са насочени към частни школи, училища и университети и техните преподаватели, които искат да преподават природните науки по един по-модерен, забавен и практически ориентиран начин.

Какво е Тинузавър? Тинузавър е оригинална българска разработка – иновативна СТЕМ платформа за преподаване на програмиране, математика и физика по забавен и практически ориентиран начин. Това е единственият български образователен продукт, който включва сглобяване на електронни микроконтролерни платки, които после се програмират.

Тинузавър Стартер ЕДУ - Продукти

Кога? Обученията стартира в началото на всеки месец и са с продължителност 2 седмици (10 работни дни). Провеждат се провежда всеки ден от 16 до 18 ч.

Къде? В зависимост от ситуацията в страната обучението ще се проведе в обучителния център на Тинузавър във Велико Търново или on-line в платформата Zoom.

Колко струва? Цената за участие в обучение е 300 лв. Възможни са частични стипендии. Повече информация за условията на сайта на фондация Тинузавър https://bg.tinusaur.org. Начин на плащане – по банков път.

Какво ще получите? 

  • Интензивно и силно практически ориентирано обучение.
  • Сертификат, удостоверяващ това, че можете да използвате учебната програма на Тинузавър във вашата практика, както и да провеждате курсове Тинузавър за ученици или студенти. 
  • Достъп до допълнителните учебни и методически материали.
  • Отстъпка от 20% до 40% от всички продукти на Тинузавър необходими за провеждането на ваши курсове за ученици и студенти.

Материали. Също така, като част от обучението ще получите учебни материали, инструменти и др., а именно: (1) комплект Тинузавър Стартер ЕДУ, който включва една основна платка с микроконтролер, две допълнителни платки със сензори и други периферни устройства, а също и USB програматор за качване на машинния код; (2) комплект поялник с допълнителни инструменти и (3) комплект с платка и  електронни компоненти за сглобяване тип мултивибратор. Цената на комплекта е включена в таксата за обучението.

Получените по време на обучението учебни материали остават за вас.

Как е структурирано обучението? Обучението за преподаватели се състои от 20 учебни часа, разпределени в 10 занятия, всяко от които по 2 астрономически часа. Първите занятия са фокусирани върху хардуера и неговото сглобяване. Следващата част е насочени към програмирането, а последната част – за създаване и представяне на проекти.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.