fbpx

👉 За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт STEM.Tinusaur.BG

Професии на бъдещето

Започнахме да правим открити онлайн уроци в училищата в България. Темата е „Роботика, програмиране, математика и физика – защо са важни за професиите на бъдещето“. Продължителността им е около 40 минути и ги правим през Zoom. Безплатни са, разбира се. Ето кратко описание на лекцията.

Тема: Роботика, програмиране, математика и физика – защо са важни за професиите на бъдещето

Описание: В бъдеще ще се появят нови професии за които ние дори не сме подозирали, че ще съществуват. Какви са те обаче? Нека да помислим! А колко важни за професиите на бъдещето ще са програмирането, математиката и физиката и каква роля ще играе роботиката? Нека да потърсим отговори на тези въпроси – заедно.

Лектор: Невен Боянов – предприемач, преподавател и изследовател.

Биография: Започва да се занимавам с програмиране още като ученик през 1984-та година и продължава като студент по математика и информатика във Великотърновския университет. От 1999 до 2004 година живее и работи в САЩ, след което се връща в България за да стартира собствен бизнес. През 2013-та година създава проекта Тинузавър, който помага на ученици и студенти да учат програмиране, математика и физика по забавен и практически ориентиран начин. Преподава във Великтърновския университет, гост лектор в училища и други университети.

Ако искате да „дойдем“ се вържете с нас.

Контакти

БЕЛЕЖКА: Професиите и уменията на бъдещето са пряко свързани със STEM. Тинузавър е STEM базирана платформа за преподаване на програмиране, математика и физика по забавен и практически ориентиран начин. Разработва се от 2013-та година и се ползва на практика от самото начало в училища и университети. Екипът ни е съставен от професионалисти с много години опит в областта, в която работят по проекта. Повече информация може да намерите тук.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.