fbpx

Как се прави

Вече имате някой от продуктите на Тинузавър и се чудите от къде да започнете? Попаднали сте на правилното място.

1

Сглобяване платките
Най-напред трябва да си сглобите платките – с поялник. Подробни ръководста за всеки един комплект може да намерите на страницата Упътвания.

2

Инсталиране на софтуер
За да можете да качвате програмите, който сте написали, от вашия компютър, върху микроконтролерната платка Тинузавър ви е необходим софтуер. Подробно описание как да направите това може да намерите на страницата Инструменти за Windows.

3

Програмиране в Блоктину
Започнете да пишете програми за Тинузавър с помощта на нашата платформа за разработка на софтуер Блоктину. Препоръчително е да инсталирате софтуера докато си сглобявате платките за да можете да тествате основната платка дали е сглобена правилно.

Добавено в картата
0 продукта - 0.00лв.
За проекта STEM на МОН създадохме специализиран уебсайт предназначен за училища, в който сме подбрали продукти за оборудване на STEM пространства.

stem.tinusaur.bg

Националния STEM център дава насоки как може да стане това, а ние сме обобщили тази информация и сме я представили в удобен за ползване вид. За да може по-лесно да направите избора си на подходящи наши продукти за вашия STEM център, сме ги подбрали и групирали според направлението за което са приложими.